Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu 94.Bölüm Fragmanı ilk izle

Kurtlar Vadisi Pusu 93. Bölüm İzle Rapid-No rapid-Tek Link İNDİR

Bir Polat Hikayesi Yok böyle süper bir klip İZLENMELİ Tıkla

Kurtlar Vadisi Pusu -Öldüm de Uyandım değişik versiyonlar-Kurtlar Vadisi Pusu Jenerik V3 [İstanbul mix]-Gladio Ve Bu Aşk Tek Müzikte-KURTLAR VADİSİ PUSU 89.Bölüm Müzikleri-Değirmen Başında Vurdular Beni- Aron Feller Müziği-Zaza Müziği-Polatın Müziği-Halil ibrahim Türküsü-Bu Şehir Girdap Gülüm En YENİSİ- İskender Büyük Müziği!

Sizce Yılın En iyi Dizisi Hangisi Tıkla OY VER

Özetler Özetler Özetler Özetler
kurtlar vadisi pusu
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
30 Temmuz 2010, 21:04:28
Kurtlar vadisi pusu yeni sezonda sizler KVPTR 'den ayrılamayacaksınız.Sitemiz Yeni sezonda yenilenip,bambaşka bir yapıda olacaktır.Yeni sezonda görüşmek üzere
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 30.Bölüm Yorumlarınız/Eleştirileriniz  (Okunma Sayısı 569 defa)
Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

Üye No : 3
« : 13 Mart 2008, 16:18:03 »

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=lXqfMiyO3AE[/youtube]
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta 30. bölümüyle yine izleyenleri soluksuz bırakacak.

Polat Alemdar, İskender Büyük’ün füze pususundan nasıl kurtulacak?
İhtiyarlar Heyeti’nin Polat Alemdar’la buluşması gerçekleşebilecek mi?
Tataroğlu ailesini karıştıracak ittifakın tohumlarını kim atacak?
Örgüt içindeki hangi gelişme Muro’nun “devrimci devreleri”ni yeniden yakacak?
Vadinin aşıkları Hikmet ve Memati’yi bekleyen sürprizler ne?
Ve nefesleri kesecek final sahnesinde Büyük İskender’in, Polat’ın ekibine vuracağı büyük darbe ne olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu’da…

30.Bölüm Yorumlarınızı Burada yapabilirsiniz arkadaşlar...

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #1 : 13 Mart 2008, 21:38:33 »

Harika bir başlangıç, efsane geri döndü, o kadar olay olurken nerede olduklarını öğrenmiş olduk, gerçek devletinde kim olduğunu görmüş olduk, böyle heyecanlı bölüm en son 74.bölümde mabet geldiğinde izlemiştim, gerçek devlet tanımlanırken verilen örnekler, bir sürü olay olurken bunların nerede olduğu çok güzel açıklandı, polata da zor birşey sundular ama polat kabul edecektir, görevi bu kez çok ama çok daha büyük, evlenmeyeceksin ve çocuğun olmayacak, zaafın olmamalı sözü bence mantık sınırları içerisinde, zaaf insanı çok kez yanıltır, polata kefil olan devlet görevlisi de çok güzel sözler sarfetti, aslan amcanın da bu teşkilatlanma içinde yeri olduğunu görmüş olduk, ne diyim ki, polat teklifi de kabul edeceğine göre, arkasında artık 2000 yıllık devlet var, e daha ne olsun

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #2 : 13 Mart 2008, 22:05:17 »

Şahsen polata bu kadar kötülük eden muro gibi bir karektere bu kadar çok güleceğimi hiç tahmin etmezdim, adam her bölüm kendini aşıyor çetoyla, espriler gülünmeyecek gibi değil malesef  Gülümseme polatın babası ve hikmet ile görüşeceğini tahmin etmiştim, teklifi kabul edicek tabi, ama ömer babanın anlattığı hikaye ve ona destek olması çok güzeldi, hikmete de bayıldım, onun da içinde ne fırtınalar kopuyor, okuduğu kitapların içinden gönülün resimleri çıktı Gülümseme polatın görüşmeyi hikmete anlatsa ne olurdu acaba, azıcık haklı var adamın onu da yerdi herhalde Gülümseme hikmetin sürpriz gerçekleşti, en çok merak ettiğim ihtiyarlar ile bir daha görüşüp görüşmeyeceği polatın bu bölümde, bir de acaba muronun devrimci şartelleri nasıl atacak, tahminim başkanla görüş ayrılıkları yaşayacaklar, süper bir bölüm oluyor, devlet çıkınca birden herşey düzeldi sanki Gülümseme

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #3 : 13 Mart 2008, 22:31:22 »

bölüm çok güzel geçmesine rağmen kısa sürüyor, sonuçta polattan taraf olan bir sürü kişi çıktı, hayret, acaba ben hayal mi filan görüyorum Gülümseme yeni başkan polattan taraf ve polatın ihtiyarlar ile görüştüğünü biliyor demek ki onu oraya oturtanlarda ihtiyarlar, başkanın odasını dinliyormuş cengiz, iskendere neleri nasıl yetiştirdiğini, nasıl yaptığını öğrenmiş olduk, şimdi cengizi öttürecek polat, sonrada avniyi, benim merak ettiğim mematiyi nasıl kaçıracaklar ve polat ne yapacak=? güzel bölüm oluyor genel olarak

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #4 : 13 Mart 2008, 23:03:25 »

En nihayetinde bütün düğümler çözüldü, tataroğlu gibi bir adam herşeye hükmederken ailesinden içeri hükmedemiyor şaşırtıcı ve entresan, yıldız iskenderle çalışıyor fazla yaşamayacak bunu anlamış olduk, pis işlerini avniye yaptırıyormuş, yani toros ailesinin ölmesinde hem yıldızın hem de bu avninin hem de iskenderin payı olduğunu gördük, bence yıldız çok yaşamaz, bulut onu yaşatmayacaktır, fuat ve inci de babalarına karşı cephe aldılar ama onunda laz ziya, nesrin olayına dönüp kapanacağına inanıyorum çünkü iskenderi zor günler bekliyor bundan sonra, fotoğraf olayı, ahu olayı herşey çözüldü, şimdi ipler polatın elinde, bakalım muro ne yapacak bundan sonra, bence ya örgütten atılır ya da bulut öldürür muroyu, süper bölüm oluyor diyebiliriz...

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #5 : 13 Mart 2008, 23:32:24 »

örgüt lideri muroyu gözden çıkarmış, çeto bence muroyu öldürmez, herşeyi muroya anlatır, muro da kendisini böyle harcayabilen bir örgüt için artık kılını kıpırdatmaz ve bence bsaında okuduğumuz haberler gerçekleşir, muro ne kadar pis bir dünyanın içinde olduğunu anlar, kandırıldığını anlayıp saf değiştirir, yıldız olayını çok merak ediyorum bu arada bakalım bulut ne yapacak? kesinlikle yıldızı öldüreceğini zannediyorum, bu gamze olayı da entresan, bence kerem hıcanın sevdiğim dediği kız gamze, bulut ile münasebetini de biliyor bence, mematiyle bunu konuşacak ve kerem orada olduğu için üstüne içkiyi döktü, rahatsız oldu, eve gitmek istedi, polat mematiyi almak için bişiler vermek zorunda, ihtiyarlar hakkında bilgi vs, bunları vermeyeceğine göre nasıl kurtaracak mematiyi çok merak ediyorum, merakla bekliyoruz...

tafa28
Konsey Üyesi

Üye No : 115
« Yanıtla #6 : 13 Mart 2008, 23:40:49 »

tataroğlunun ailesine hükmedemediği başından beri belliyde bu yüzden başına birşey geleceğide belliydi ve geldi en sonunda yedi maskeli adam yakında toplantı yapar yıldızın iskendere çalıştığını öncedende söylemiştim büyük ihtimalde öyle olacak muronun saf değiştireceğini düşünüyordum oda olacak gibi gözüküyor örgüt lideri ikili oynuyor ama bu sefer çeto muroyu satmayacak gerçek devletin polattan evlenmiceksin çocukların olmucak dedi bence bunun olmaması gerekti çünkü polatın nekadar dürüst oldugunu biliyorlar polat ne olursa olsun devleti için ailesinden vazgecebiliyor

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Kurtlar Vadisi Pusu Tüm Bölümleri İndir

Savaşırken ölenleri kahraman yapan, ölümleri değil; ölümlerinin sebepleridir.
Tayfun Gür
Yasaklandı
Konsey Üyesi

Üye No : 36
     Konu : 82
Tayfun Gür
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2008, 12:15:03 »

pekı çetın muroyu vuracakmı bence vuramaz muroya söyle başkanın dediklerini muroda saf değiştirir artık

Semih R.Cabalar
Yasaklandı
Vadiye Yerleşti

« Yanıtla #8 : 14 Mart 2008, 17:07:41 »

pekı çetın muroyu vuracakmı bence vuramaz muroya söyle başkanın dediklerini muroda saf değiştirir artık

çetin bence de böyle yapacak, memati kurtulsunda ne olursa olsun

Tayfun Gür
Yasaklandı
Konsey Üyesi

Üye No : 36
     Konu : 82
Tayfun Gür
« Yanıtla #9 : 14 Mart 2008, 21:25:39 »

valla haklısın

nedim
Yeni Kurt
*

Üye No : 309
« Yanıtla #10 : 16 Mart 2008, 16:18:18 »

memati diziden giderse. cokkisi diziyiseyredmez.tadikalmaz

nedim İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
nedim
Yeni Kurt
*

« Yanıtla #11 : 16 Mart 2008, 16:22:12 »

muro. artik. bencede saf deyistitmeli. polat birazdaha. güclenir.memati kurtul.mali.bes senedir alistik mematiye onsuz olmaz.senaristler iyidüsünmeli. cokkisiyiüzer.reytink kaybiolur

nedim
Yeni Kurt
*

« Yanıtla #12 : 16 Mart 2008, 16:25:14 »

artik hakandan .baslayip icrat yapmali.polati. cittiye alma zamanlari geldi.

OrGeneral
Konsey Üyesi

Üye No : 485
     Konu : 391
Emeğe Saygı Duyalım...
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2008, 19:09:25 »

Her zamanki gibi nefes kesiciydi ve Memati'nin yakalanması yazık oldu.

Vatanın İçin Kan Dök Deseler Dünaynın Şah Damarını Keserim..!!
mossad_7
Sefir

Üye No : 8
« Yanıtla #14 : 23 Mart 2008, 11:37:10 »

eski kurtlar vadisinde olduğu gibi polat alemdarın sei duyuldukça büyütülmeli üsütne çok geliolar zaten ... Gülümseme))

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Kvp 32. Ve Tüm Bölümler DownLoaD

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v.1.0.6 beta 2 © Bloc