vallah çok heyecanlıydı ama bazı yerleri güzel olmamamıştı polat ın suya atlamasıyla gidip o lahamdan çıktığı yere anlaması hiç hoşuma gitmedi bide yıkanmadan etmeden mematinin yanına gidiyor o iskender in adamlarıda paşa nın önünü kesdikleri zamanda orada millet var millet niye kaçmıyor arabada kiler niye geri geri bas mıyor gaza ya vallah gardaş eski kurtlar vadisi gibi hiç bir şey yerini tutamaz kurtlar vadisi pusu yu nasıl sevmemeye başladım yani seviyorumda polat burda eski polat değil ki varsa işi gücü istihbaratçılık oynamak millette her perşembe günü kurtlar vadisinde heyecan olacak diye akrenların başına geçiyorlar ama bide bakıyorlar ki polat modern insanlar gibi ne bağırması var ne racon koyma posta bile koyamıyor ya böyle olmazya vallah böyle olması hiç güzel olmadı polat ın ekibinin erhanın kolunun yoq olması hiç vallah güzel olmadı önceki kurtlar vadisinde her 3 bölümden birisinde heyecanlı silahlı mi lahlı şeyler oluyordu bide oldudamı 15 dk filan sürüyordu yani başka yerde başka silahlı şeyler yani çakırı düşünün 1 bölüm ü kurtlar vadisinin 21 dk sürdü adamları öldürmesi yetkililere sesleniyorum bu yazdıklarımı lütfen iletiniz ya belkide artık millet soğuyacak izlemeyecek bide mematinin komikleşmesi bazı yerlerde hiç güzel olamadı vallah ben diyorum böyle olmaz lütfen hadi yarın kurtlar vadisi var bu 2 bölümdede bir şey olmazsa artık izlemeyecem ya siz şimdi diyeceksinizki izlemeyeceksen izleme sana mı kaldık hayır tabiki bana kalmadınız ama benim çevremdede artık kimse izlemiyor lütfen ama lütfen bu konu hakkında bi üzerinden geçin ne oldu ya polat hemen işkence ye girdi hemen yakaladılar insan her seferindede yakalar mı yaw lütfen bu yazdıklarımı iletiniz ama yinede ben yinede şu laflarımla bitirmek istiyorum hiç kimse kurtlar vadisinden güzel olamaz yanlış anlamayın kurtlar vadisi pus değil ha kurtlar vadisi lütfen kuerlar vadisi pusu bittikten sonra bi ara yaptığınız gibi her gün kurtlar vadisinin bölümleri gösterilsin byeee ben vanli hamit msn ne adresimide vereyim
faca_vanli@hotmail.comSuya atlama sahnesinde sana katılıorum, racon koyma işine gelince Kurtlar Vadisi Pusu eskisi gibi mafya formatlı bir dizi değiL, devletin iç işLeri ve dediğin gibi istihbarat oyunlarını içeren bir dizi,, hele de Polat Alemdar KGB'nin başına getirildikten sonra racon koymak, uzun çatışmalar felan beklenemez...