|
|
 |
« : 24 Aralık 2009, 14:23:38 » |
|
76.bölüm tahminlerinizi bu konu altına yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم احمد سليم اوقويان Ben siyasi parti lideri değilim. Diplomat ya da asker de değilim. Ben TÜRKÜM !.. Polat Alemdar
^*^*^*W.s.W^*^*^*
^^By_KaOs_OnR^^
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2009, 00:43:11 » |
|
polat tam aron felleri yakalamış onu öldürecek derken başka bi olay daha çıkıyo.bu bölümde ortalık fena halde karışıcak
|
|
|
|
|
|
Polat Alemdar:''Bu alemde iki şey adamı bitirir.Biri kadın,biri ihanet... Kadın adamı ihanete zorlar,hain adamı satar...'' by HaRuN
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2009, 12:40:42 » |
|
bence polat feller e seni öldürmemem için ikisinide bırak bende seni bırakayım diyecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2009, 14:40:01 » |
|
bence abdul de ebruda ölmezz.... aron feller beni bırakırsan nları bırakırım der.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2009, 20:18:00 » |
|
bence feller cok akıllıca polatı tuzağa düşürdü bu adamla baş edilmez.bı sonrakı bolumde ıse bence ne ebruya ne abdulheye bısı olcak.anlasıcaklar.
|
|
|
|
|
|
ozan88 İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2009, 21:18:16 » |
|
Bence Polat Ebrunun ağzına tükürecek  Abdül nanayıda yiyebilir  kanımca.Ama Aron feller'e hiç bişey olmaz galiba heralde sanırsam büyük ihtimalle
|
|
|
|
|
|
HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR-[HZ. ALİ] (A.S)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2009, 12:24:41 » |
|
fellerin bu kadar kolay ölmemesi lazım filmin heyacanına yakışmıyor çünki.. sonra feller ölürse kim kalacak belki bulut yagabilir bayadır ses seda yok bulutda
|
|
|
|
|
|
bekiroglu İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2009, 12:55:31 » |
|
arkadaşlar bu hafta kurtlar vadisi pusu yok ümüt vermeyin yılbaşı nedeni ile ibo şhow oynayacak mehmet kılıç
|
|
|
|
|
|
dj_memolist İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2009, 16:52:26 » |
|
böyle şey olmaz yaw ben şimdi 1 hafa daha bekleyeceğim uff :@
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Aralık 2009, 21:26:06 » |
|
Starın yaptığıda iş değil kanımca
|
|
|
|
|
|
HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR-[HZ. ALİ] (A.S)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2010, 23:23:37 » |
|
arkadaşlar boşuna yorum yapmayın benim canım aciyip derece sıkılıyo bu hafta pusu yine yok kahretsin yani 7 ocakta yine yok 76 bölüm malesef
|
|
|
|
|
|
dj_memolist İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2010, 09:48:47 » |
|
bence feller cok akıllıca polatı tuzağa düşürdü bu adamla baş edilmez.bı sonrakı bolumde ıse bence ne ebruya ne abdulheye bısı olcak.anlasıcaklar.
olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2010, 16:14:21 » |
|
ne tahmini kardeşim ya bu startv ipin ucunu kaçırdı başlamak bilmiyor ya kaç hafta erteliceklerini şaşırdılar ya yok tatildi yok maçıydı vb. bu nekiya sinirlerim gerildi kaç haftadır bekliyorum fragmanını şimdide 14 ocak perşembeyi beklicem sıkıldım artık bekle nekle önceden böyle deildi özlüyorum k.vadisini...
|
|
|
|
|
|
bold_60 İmza Seçmediniz.Profilinizden imzanızı seçebilirsiniz..
|
|
|
|