Chytil moji hlavu do svých rukou a zaèal tvrdì pøirážet. Mìl jsem pocit, že mnì musí roztrhnout. Pak ustrnul a vystøíkl mi poøádnou dávku do pusy. Nechal jsem ho ještì chvilku v klidu a pak jsem ho vysál až do dna. Jakmile byl Robert zase schopen pohybu, pokynul mi, abych se postavil a políbil mì tak, že si sám musel èást své dávky vzít do své pusy. Pak mi sundal bermudy a popotáhl mùj úd. Není to žádný obr, ale i s jeho 16-ti centimetry jsem spokojen a jemu se vešel akorát do ruky. Položil mì na postel a roztáhl mi nohy do široka. Klekl si mezi nì a zaèal mì zkušenì kouøit a kroužit jazykem po mém žaludu. Když vidìl, že zaèínám zhluboka dýchat, zaèal mi volnou rukou masírovat moje varlata a já mu explodoval pøímo do pusy. Když ze mì vysál i poslední kapku, lehl si vedle mì a oba jsme v tom horku usnuli. Po zbytek dovolené jsem prožili spoustu takových chvil jak v pokoji, tak i na pláži a když jsme odjíždìli po nádherném týdnu domù, bylo nám jasné, že v našem vztahu budeme pokraèovat i nadále. Díval jsem se chvilku, jak si užívají a pak si klekl za Pavlu. Nasmìroval jsem penis do kundy a pak prudce pøirazil. Zajel jsem až na dno. Staèilo jen chytit ji v pase a zaèal jsem prudce projíždìt tìsnou pièku. Mrdal jsem ji divoce, jak jen to šlo. Dana mezitím prožívala další orgasmus a já zatoužil po Pavlinì prdelce. Ukradl jsem si ji pro sebe a položil ji na záda. Rychle jsem šáhl po pohozeném gelu a poøádnì promazal zadní dírku. Pochopila a široce roztáhla nohy, nejprve to nešlo a po chvilce svìraè povolil a já byl uvnitø. Asi bych si to své mužství poøádnì vyhonil, kdybych nezaregistroval pohyb vpravo od skøínì u velikého zeleného ušáku, od kterého se ke mì lehce blížila švagrová mé matky, která k nám dosti èasto chodívala na návštìvu. Teï už mi bylo jasné proè. Musím uznat, že jsem se chtìl docela leknout, ale místo toho jsem na ni zùstal civìt s otevøenou pusou, že jsem si koledoval facku za neslušné chování. Tøiceti sedmiletá manželka mého strýce Dana, profesorka na gymnáziu, byla naprosto jiná než jsem si ji pamatoval z vyuèování. Své hnìdé vlasy, na kterých mìla blond melír, mìla rozpuštìné ze svého jinak striktního drdolu, který nosila na veøejnosti. Její dokonale provedený postupný støih sahal až ke dvìma malým èerným trojúhelníkùm, které tak z jedné tøetiny zakrývaly tmavé kulaté ostrovy, na nichž byli posazené dvì pevné tøešnièky, tvrdì se tlaèící pøes èernou saténovou látku. Její mírnì zploštìlá, dokonale kulatá prsa mì fascinovala. Na nìco podobného jsem u ní rozhodnì nebyl zvyklý. Když jsem ještì navštìvoval školu pamatuji se, že Dana své vnady šikovnì schovávala pøed právì dospívajícími studenty pod svým sakem šedé, nevýrazné, školní uniformy. Dole jsem si všiml šedých krajkových kalhotek se zlatým lemem, na kterých bylo vidìt, že tomu divadlu dvou nymf nepøihlížela jen tak. Na nohách mìla èerné, pevnì držící punèochy, které jsem poznával z kuchynì. Také s krajkou. Nechybìl ani rafinovanì našponovaný podvazkový pás stejné barvy. Jak jsem na ni tak neslušnì civìl s otevøenou pusou, zrychlila krok a pevnì mì pøitiskla ke zdi, pøièemž mi své koleno lehce vrazila mezi mé mírnì rozkroèené nohy. Využila povolení mých mimických svalù a vlepila mi toho nejfantastiètìjšího francouzáka. Pøitom mi neustále masírovala nohou mùj vzpøímený penis. Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor
Linki Görebilmek Ýçin
Üye Ol veya
Giriþ Yapwww.grannyfucking.com
vitez, oldtimeuser, ja s vami naprosto souhlasim. Uz jsem to tu taky nekde navrhoval, ale neproslo to...
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor
Linki Görebilmek Ýçin
Üye Ol veya
Giriþ Yapona sex trebic
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor
Linki Görebilmek Ýçin
Üye Ol veya
Giriþ Yapdevky tachov